Projecten

Cordon gordijnen


Recent hebben wij schitterende Cordon gordijnen opgehangen bij een glazen wand. We willen je niet van een sfeerimpressie onthouden. 

Cordon gordijnen
Plissé hordeur geplaatst

Plissé hordeur geplaatst


Recent hebben wij insectenwering geplaatst bij een tevreden klant. Dankzij een nieuwe plissé hordeur volledig voorbereid op de zomer. 

Moduleo LayRed vloer


Een schitterende Moduleo LayRed vloer die we hebben mogen aanbrengen in een yogaruimte. Rust en kalmte maar tegelijkertijd ook warmte en gezelligheid. Colors@Home Pellaers beschikt over vakkundige vloerleggers waardoor je verzekerd bent van een fantastisch eindresultaat. 

Moduleo LayRed vloer
Minnesota kleurige trap

Minnesota kleurige trap


Colors@Home Pellaers heeft een trap (inclusief de overloop) mogen bekleden met Minnesota tapijt. Het gaat om de schitterende kleur ijzergrijs. Een tevreden klant, daar doen we het allemaal voor.

Parijs Deco Off 2020


Colors@Home Pellaers heeft de Parijs Deco Off 2020 bezocht. Dé interieurbeurs van Parijs! We hebben daar de allernieuwste stoffencollectie bekeken en inspiratie opgedaan zodat we je binnenkort van de allernieuwste trends kunnen voorzien op woongebied. 

Parijs Deco Off 2020
Nieuw uitgevoerd project

Nieuw uitgevoerd project


Wij hebben weer een schitterend interieur mogen opleveren voor een tevreden klant. Een sfeervolle vloer van Moduleo Moods gecombineerd met luchtige Wave gordijnen van Vadain. Het karpet van VT wonen maakt het helemaal af. Wat mogen we voor jou betekenen? 

Wave gordijnen van Zimmer en Rohde


Colors@Home Pellaers mocht schitterende nieuwe wave gordijnen van het merk verzorgen van Zimmer en Rohde op een witte roede. Met een schitterend eindresultaat als gevolg. Jouw woonwens is onze zorg. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag meer bij ons in de winkel. 

Wave gordijnen van Zimmer en Rohde
Maatwerk kussens

Maatwerk kussens


Je vind bij ons ook op maat gemaakte kussens. Deze zijn gemaakt van schuimrubber en de bekleding is van het merk Design off the times. Met onze kussens creëer je een geweldige eyecatcher voor bij jou thuis.

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Onze lopende projecten

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Pellaers
Beekstraat 33|6231 LE Meerssen
Telefoon 043-3644141
E-mail roger@pellaers.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag10.00 - 17.30
Vrijdag10.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 16.00
24 juli t/m 17 augustus gesloten ivm vakantie
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.