Projecten

Multisol Multishade


Zie hier het resultaat bij een zeer tevreden klant die heeft gekozen voor Multishades van Multisol. De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kan je geheel jouw eigen lichtinval bepalen. 

Multisol Multishade
Holland Haag vouwgordijn

Holland Haag vouwgordijn


Vouwgordijn gecombineerd met vlinder retourplooi. De stof is afkomstig van Holland Haag kwaliteit Tendre II kleur 214361.

Trapbekleding


Trap voorzien van PVC Moduleo Select kleur 24277 afgewerkt met aluminium trapprofiel van Cotap.

Trapbekleding
Cordon gordijnen

Cordon gordijnen


Recent hebben wij schitterende Cordon gordijnen opgehangen bij een glazen wand. We willen je niet van een sfeerimpressie onthouden. 

Plissé hordeur geplaatst


Recent hebben wij insectenwering geplaatst bij een tevreden klant. Dankzij een nieuwe plissé hordeur volledig voorbereid op de zomer. 

Plissé hordeur geplaatst
Moduleo LayRed vloer

Moduleo LayRed vloer


Een schitterende Moduleo LayRed vloer die we hebben mogen aanbrengen in een yogaruimte. Rust en kalmte maar tegelijkertijd ook warmte en gezelligheid. Colors@Home Pellaers beschikt over vakkundige vloerleggers waardoor je verzekerd bent van een fantastisch eindresultaat. 

Minnesota kleurige trap


Colors@Home Pellaers heeft een trap (inclusief de overloop) mogen bekleden met Minnesota tapijt. Het gaat om de schitterende kleur ijzergrijs. Een tevreden klant, daar doen we het allemaal voor.

Minnesota kleurige trap
Parijs Deco Off 2020

Parijs Deco Off 2020


Colors@Home Pellaers heeft de Parijs Deco Off 2020 bezocht. Dé interieurbeurs van Parijs! We hebben daar de allernieuwste stoffencollectie bekeken en inspiratie opgedaan zodat we je binnenkort van de allernieuwste trends kunnen voorzien op woongebied. 

Nieuw uitgevoerd project


Wij hebben weer een schitterend interieur mogen opleveren voor een tevreden klant. Een sfeervolle vloer van Moduleo Moods gecombineerd met luchtige Wave gordijnen van Vadain. Het karpet van VT wonen maakt het helemaal af. Wat mogen we voor jou betekenen? 

Nieuw uitgevoerd project
Wave gordijnen van Zimmer en Rohde

Wave gordijnen van Zimmer en Rohde


Colors@Home Pellaers mocht schitterende nieuwe wave gordijnen van het merk verzorgen van Zimmer en Rohde op een witte roede. Met een schitterend eindresultaat als gevolg. Jouw woonwens is onze zorg. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag meer bij ons in de winkel. 

Maatwerk kussens


Je vindt bij ons ook op maat gemaakte kussens. Deze zijn gemaakt van schuimrubber en de bekleding is van het merk Design off the times. Met onze kussens creëer je een geweldige eyecatcher voor bij jou thuis.

Maatwerk kussens
Onze lopende projecten

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Pellaers
Beekstraat 33|6231 LE Meerssen
Telefoon 043-3644141
E-mail roger@pellaers.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag12.00 - 17.00
Vrijdag12.00 - 17.00
Zaterdag12.00 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.